Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mesto ešte neprijíma žiadosti na umiestnenie do zariadenia pre seniorov

Dátum: 10.06.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 374
Mesto ešte neprijíma žiadosti na umiestnenie do zariadenia pre seniorov

Čaká sa na dokončenie zariadenia.

Mesto žiar nad Hronom informuje svojich občanov, ktorí by mali záujem a súčasne sú posúdení  na odkázanosť na poskytovanie pobytovej služby – v zariadení pre seniorov, že svoje žiadosti do zariadenia si podávajú individuálne, priamo na adresu sídla vybraného zariadenia v rámci BBSK alebo kde koľvek inde na území SR.

Zariadenie pre seniorov, ktoré mesto  Žiar nad Hronom plánuje otvoriť koncom budúceho roka, je v súčasnej dobe v rekonštrukcii. Predpokladaný koniec rekonštrukcie je koniec tohto roka 2020. Z uvedeného dôvodu mesto Žiar nad Hronom ešte nie je zapísané v registri poskytovateľov tejto služby na VÚC, preto ešte stále neprijíma žiadosti o umiestnenie do poradovníka ani neuzatvára so žiadnym záujemcom zmluvu o začatí poskytovania sociálnej služby. Dementujeme všetky nepravdivé informácie, že sa žiadosti už prijímajú alebo informácie o tom, že už je zariadenie obsadené. Predpokladané prijímanie žiadostí bude možné najskôr v druhom štvrťroku r. 2021, o čom vás budeme včas a transparentne informovať.

Mesto ZH

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.