Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prvý Žiarčan roku 2020 sa volá Marek

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 24.02.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 647
Prvý Žiarčan roku 2020 sa volá Marek

Marek narodil v nemocnici vo Zvolene

Primátor Peter Antal dnes prijal mladú rodinku, ktorej sa narodil chlapček Marek a ktorý sa stal prvým Žiarčanom roku 2020. Dostal meno Marek.


Na svet prišiel 1. januára 2020 o 20.45 hodine vo zvolenskej nemocnici. Pri narodení vážil 3150 gramov a meral 51 centimetrov. Je prvým dieťatkom mamičky Zuzky a otca Michala.

Mladí rodičia sú z neho nadšení a  chcú robiť všetko pre to, aby Marekovi nič nechýbalo a aby z neho vyrástol dobrý človek. K radostnej udalosti Zuzane a Michalovi zaželal primátor Antal predovšetkým veľa zdravia: „Gratulujem vám k zdravému a spokojnému synčekovi. Prajem mu do života veľa zdravia a šťastia, ktoré bude potrebovať v tomto náročnom svete. Nech sa vám s Marekom v našom meste dobre žije.“ 

Marek mal prvý termín narodenia na Vianoce 24. decembra, nakoniec sa narodil až na Nový rok. Vo zvolenskej nemocnici sa mamička Zuzka pár hodín vytrápila, kým ho priviedla na svet.

V starostlivosti o bábätko ničím nezaostáva ani mladý otecko. Aj keď sa všetko ešte len učí, partnerke sa snaží pomáhať čo najviac.

Viac v reportáži ATV

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.