Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

NENECHAJTE SI UJSŤ FILMY, KTORÉ VÁM ZMENIA POHĽAD NA SVET

GALÉRIA
Dátum: 13.02.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 377
NENECHAJTE SI UJSŤ FILMY, KTORÉ VÁM ZMENIA POHĽAD NA SVET

Filmový festival Ekotopfilm – Envirofilm odštartoval vo štvrtok ráno 13. februára 2020 v Mestskom kultúrnom centre

Filmový festival Ekotopfilm – Envirofilm odštartoval vo štvrtok ráno 13. februára 2020 v Mestskom kultúrnom centre programom pre vopred prihlásené základné a stredné školy. V rámci Junior festivalu sa deti pomocou filmového plátna a sprievodných aktivít naučia ako chrániť životné prostredie.

Festival pokračuje večerným programom pre širokú verejnosť. Filmový program od 16:00 do 21:30 prináša široké spektrum tém. Nenechajte si ujsť jedinečné zábery vlčej svorky v nehostinnej tundre, naučte sa predchádzať vzniku odpadov, vyriešte dilemu udržateľného stravovania, predstavte si život bez hmyzu alebo sa inšpirujte príbehom odhodlanej aktivistky, novodobej Johanky z Arku. Program je doplnený o diskusiu Tajní obyvatelia mesta, kde filmár, dokumentarista a člen Ochrany dravcov na Slovensku Stanislav Kováč priblíži o 18:00 divákom cez komentovaný sprievod filmový materiál o negatívnych dopadoch ľudskej činnosti na chránené druhy živočíchov, ktoré žijú v našich obydliach alebo v ich tesnej blízkosti.

Vstup je voľný

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.