Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Lucia Čierna pre žiarskych Úúú-tulkáčov

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 27.01.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 1931
Lucia Čierna  pre žiarskych Úúú-tulkáčov

25.januára sa uskutočnil 5.ročník charitatívneho koncertu, ktorého výťažok pôjde psíkom do útulku.

Juraj Briedoň a Martin Hazucha sa rozhodli zorganizovať multižánrové vystúpenia hudobníkov, ktorí na podporu psíkov v žiarskom útulku odohrali zaujímavé koncerty. V spolupráci s OZ Strážni anjeli, Mestským mládežníckym parlamentom a pivárňou Žiarčan zorganizovali v sobotu 25. januára hudobné koncerty niekoľkých umelcov.

Tento rok tvorili program Úúú-tulkáčov kapely ako Š-H-T, Janko Kulich&Kolegium, T.O.D, Branislav Višňanský, Lucia Čierna, štiavnický raper Wuačkowec, Karolína Šťastná, Radiopieces, Skalp, Dj Damian Custom a kapela Rocky'N'Roll.

V nedeľu na skončenú akciu zareagovala na facebooku spoluorganizátorka Beata Maňúchová Gáliková z Pivárne Žiarčan, citujeme: "Neuveriteľná vec sa včera udiala v Žiarčane...ľudia sa stali lepšími a spojili sa pre dobrý skutok, popri zábave na brutal dobrej muzike prispeli skvelou čiastkou 1050€!!!!! Klobúk dole pred každým, kto otvoril peňaženku. Za našu piváreň veľké ĎAKUJEME"

Viac v reportáži ATV TU:
https://www.tvziar.tv/sprava/9283/umelci-hrali-a-spievali-pre-ziarskych-utulkacov.html

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.