Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

FK Pohronie tesne proti Ružomberku

Dátum: 02.11.2019
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 490
FK Pohronie tesne proti Ružomberku

Pohronie zostáva na konci ligovej tabuľky

Na zápas prišlo 1071 divákov

 

Zostavy:

Pohronie: Jenčo – Tesák (52. Klec), Nosko, Bartoš, Župa – Jacko, Dzurík - Hrnčár, Pellegrini, Blahút (77. Mazan) – Zachara (46. Mészáros)

Ružomberok: Macík – Čurma, J. Maslo, Twardzik, Mojžiš – Zsigmund – Kojnok (88. Jedinák), Kostadinov, D. Takáč (90.+ Múdry) – Bobček, Regáli (90.+ R. Kružliak)

V prvom polčase boli aktívnejší domáci futbalisti, ale penaltu premenil v 29. minúte premenil Twardzik 0:1.

V 42. minúte naši neustrážili Regáliho, ktorý zužitkoval prihrávku Bobčeka a  skóroval 0:2.

V druhom polčase domáci prestriedali a dokázali znížiť. V 59. minúte brankár Macík fauloval  Bartoša a nasledoval pokutový kop,  Klec znížil na 1:2.

Mikuláš Radványi, tréner Pohronia: „Do zápasu sme vstúpili dobre, do prvého inkasovaného gólu z penalty sme hrali to, čo sme chceli hrať. Avšak v podstate za desať minút sme si tento zápas prehrali. Urobili sme dve naivné chyby, ktoré sa nemôžu robiť. V druhom polčase musím pochváliť hráčov, dokázali znížiť na rozdiel gólu. Škoda, že sme nedali vyrovnávací gól".

Ján Haspra, tréner Ružomberka: „Úvod bol z našej strany rozpačitý. Neboli sme dostatočne živí. S pribúdajúcimi minútami sme začali tempo našej hry stupňovať a podarilo sa nám streliť dva góly, chlapcom za to ďakujem".

Foto: ilustračné, archív ATV

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.