Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

ATV-čka má horúcu novinku - NOVÝ WEB

Dátum: 16.08.2019
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 821
ATV-čka má horúcu novinku - NOVÝ WEB

Tešíme sa, že počas leta sa nám podarilo spustiť do prevádzky nový, moderný web.

Aj keď sa to možno nezdá, ale s prípravou nového webu sme strávili niekoľko mesiacov.

Dôvodom bolo, aby sme vám ponúkli moderný dizajn a viac zaujímavých informácií, videí či fotiek. Spustenie nového webu nie je len radosť, ale aj starosť. Náš starý web mal totiž archív od roku 2011, mohli ste sa tak vracať v spomienkach a vidieť ako sa zmenilo nielen naše mesto, ale aj vy či vaše deti. Nový web sme zatiaľ naplnili reportážami od 1. januára 2017 a tak ešte máme čo robiť.

Nový web je priateľský nielen k počítačom, ale môžete ho pohodlne prehliadať aj vo vašom smartfóne. Vylepšené je tiež prepojenie s facebookom a písanie komentárov.

Táto zmena sa nijako nedotkla kanálu TV Žiar na You Tube a preto tam môžete naďalej v nových smart televízoroch pozerať naše reportáže.

A propo.... viete čo znamená koncovka tv v adrese tvziar.tv?

Pre nás je to skratka televízie a zároveň možnosť poháhať. Doména TV totiž patrí ostrovnému štátu Tuvalu v Tichom oceáne. Z 9 ostrovov s maximálnou nadmorskou výškou 5 metrov je osem obývaných. Predpokladá sa, že dvanásťtisícová populácia tohto ostrovného štátu príde o svoje územie do 30. rokov. Z dôvodu dvíhania svetových oceánov ostrovy miznú a kvôli  zatápaniu sa už teraz obyvatelia presídlujú najmä na Nový Zéland. Významných finančným zdrojom tohto najmenšieho ostrovného štátiku je príjem z prenájmu internetových domén s koncovkou "tv" využívaných po celom svete.

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.