Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prečo uvažovať nad kúpou hliníkových dverí: ich výhody vás presvedčia

Dátum: 26.08.2019
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 902
Prečo uvažovať nad kúpou hliníkových dverí: ich výhody vás presvedčia

Hľadáte dvere, ktoré budú odolné a bezpečné? Ak ste odpovedali áno, vieme, ktoré dvere by ste si domov mali zadovážiť.

Reč je o hliníkových vstupných dverách, ktoré nielen že vyzerajú mimoriadne esteticky, sú takmer nezničiteľné a okrem toho sa ľahko používajú. Na začiatku sa vám môže zdať, že sú o čosi drahšie ako dvere z iných materiálov, no tieto obstarávacie náklady sa vám pri dlhodobom používaní bezpečne vrátia. Ako je to možné? Ich udržiavanie vás nič nestojí a dvere aj po rokoch plnia rovnako dobre svoju funkciu.

Hliníkové vchodové dvere vydržia aj niekoľko generácií - a to už za vyššiu cenu stojí, čo poviete?

Ušľachtilé dvere, na ktoré sa dá spoľahnúť

Vysoká odolnosť, bezpečnosť bez akýchkoľvek kompromisov a exkluzívny vzhľad – to sú základné atribúty, ktoré robia z hliníkových dverí jednotku na trhu. Ako iste viete, hliník je ušľachtilý materiál a medzi jeho prednosti zaraďujeme nízku hmotnosť, pevnosť a tuhosť. Práve tieto vlastnosti priaznivo ovplyvňujú výsledok – vstupné dvere sa nedeformujú, skvelo odolávajú vonkajším podmienkam a pokojne vám vydržia aj viac ako polstoročie.

Aj preto sú takými obľúbenými v činžiakoch alebo obchodných priestoroch s „hustou premávkou“. Hliníkové dvere vďaka svojim mechanickým vlastnostiam a spoľahlivosti jednoducho v namáhaných priestoroch nesklamú. Bodujú aj vďaka svojim izolačným schopnostiam – majú nízke hodnoty tepelnej priepustnosti, preto ich majitelia pasívnych domov často volia za svoje vchodové dvere. Niet divu, sú totiž aj mimoriadne bezpečné!

Vytvorte si hliníkové dvere podľa svojich predstáv

Hliníkové dvere bez problémov prispôsobíte modernej novostavbe aj staršiemu domu, záleží len na vás, akú výplň týmto trvanlivým dverám vyberiete. Vďaka nástreku práškovou farbou, lamináciou alebo lakovaním si môžete nechať vytvoriť dvere presne podľa vášho gusta. Výplň je takisto vo vašej réžii.

Stavíte na dekoračný panel, sklo alebo špeciálny izolačný panel? Výsledné hliníkové dvere sú do istej miery odrazom majiteľovho vkusu, preto sa snažte zladiť vaše vstupné dvere so zvyškom domu, aby ste vytvorili štýlovo jednotný celok.

Mgr. Peter Cyprich, DiS. art. / obsahový špecialista

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.