Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Žiarska samospráva rozhodla o oprave chodníkov

Dátum: 22.09.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 254
Žiarska samospráva rozhodla o oprave chodníkov

:-)

V tomto roku opraví mesto niekoľko miestnych komunikácií v celkovej dĺžke 1 442 metrov a výmere približne 2 800 metrov štvorcových.

Napriek negatívnym dopadom na finančnú situáciu mestskej pokladnice a iným finančne náročným investičným akciám, mesto v rámci plánovaných opráv a rekonštrukcií miestnych komunikácií v tomto roku opraví aspoň niektoré chodníky. Ide o chodník na Ulici SNP od kaštieľa k mostu cez rieku Hron, na Partizánskej ulici popred rodinné domy (pod Šibeničným vrchom), na Svätokrížskom námestí popred predajňu autodielov, popred bytový dom č. 334 na Ulici Dukelských hrdinov, na Ulici A. Dubčeka pri bytovom dome č. 375/35 a na Vansovej ulici popred bytový dom č. 535 zo strany od vchodov. Opravy všetkých chodníkov by mali byť ukončené do 31. októbra tohto roku, maximálne však do 15. novembra, keďže aj v súvislosti so začiatkom obdobia zimnej údržby, sú po tomto termíne v našom meste všetky zemné práce zakázané.

Mesto ZH

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.