Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Proti ViOnu remíza 2:2

Dátum: 09.08.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 338
Proti ViOnu remíza 2:2

Super, každý bod sa ráta na ceste na 10.miesto v tabuľke Fortuna ligy.

ViOn Zlaté Moravce-Vráble - FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 2:2 (2:0)

Góly: 19. Ďubek, 21. Kovaľ - 85. Fadera, 90.+ Weir.

Rozhodovali: Dohál – Pozor, Košecký

ŽK: Orávik, Menich, Balaj, Chren, Grozdanovski, Kovaľ, Duga – Abrahám, Blahút, Špiriak

ČK: 55. Orávik (ViOn) po druhej ŽK, 1361 divákov


Pohronie: Repiský – Bangala (89. Jacko), Pavlík, Špiriak, Župa (70. Petrák) – Blahút, Mazan, Weir, Badolo – Matič (70. Vondryska), Abrahám (47. Fadera)

Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Menich, Moško, Orávik – Hrnčár, Sloboda (46. Grozdanovski), Duga, Kovaľ (86. Haspra) - Ďubek (61. Chren) – Balaj (74. Tkáč)
 

Už v 2. minúte sa po centri Hrnčára ocitol v gólovej šanci Kovaľ, ktorého strelu jeden z obrancov hostí odvrátil na roh. Skóre sa zmenilo v 19. minúte, aktívny Hrnčár poslal prudký center do malého vápna, Repiský len vyrazil loptu pred seba a nabiehajúci Ďubek prudko pod brvno skóroval. Už o dve minúty prišla akcia ViOn-u, Ďubek posunul na Hrnčára a ten parádne neservíroval nabiehajúcemu Kovaľovi, ktorý šancu bezpečne premenil. V týchto fázach ViOn predvádzal oku lahodiaci futbal. V 25. minúte po rohu Ďubeka z ôsmich metrov hlavičkoval Balaj, Repiský na dvakrát jeho pokus skrotil. V 34. minúte Ďubek priťukol Kovaľovi, ten tiesnený Pavlíkom mieril tesne mimo.

Domáci začali aktívne aj po zmene strán. V 49. minúte opäť pekná akcia po osi Ďubek - Hrnčár, tentokrát Kovaľ mieril vedľa. V 55. minúte po úplne zbytočnom zákroku Orávika na Pavlíka dostali hostia výhodu jedenástky a Orávik sa po druhej žltej karte porúčal z hracej plochy. Loptu si na biely bod postavil Mazan, ale Chovan jeho strelu do ľavého rohu vyrazil. Hostia sa v presilovke čoraz viac tlačili pred pokutové územie ViOn-u. V 78. minúte Weir šikovne rozohral štandardku, Mazanovu strelu pod brvno zneškodnil Chovan. V záverečnej štvrťhodine videli diváci poriadny "kartový mariáš". V 85. minúte sa gólovo presadil Fadera, ktorý aj s pomocu jedného z domácich hráčov vrátil hostí do hry. V 89. minúte sa vyznamenal Chovan, ktorý vytesnil prudkú strelu Blahúta. Vyrovnanie priniesla 95. minúta, keď sa z priameho kopu presadil Weir.

 

FK Pohronie

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.