Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Otvorili sa športoviská, na zápasy sa pripravuje aj FK Pohronie

Dátum: 05.06.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 411
Otvorili sa športoviská, na zápasy sa pripravuje aj FK Pohronie

Od stredy 3. júna sú opäť otvorené vnútorné športoviská.

A-tím FK Pohronia v rámci skrátenej nadstavby odohrá päť zápasov, z toho dva doma. Prvý v júni proti Vionu, druhý v júli proti Senici.

Od 10. júna sa môže, podľa premiéra Igora Matoviča, športového podujatia zúčastniť 500 osôb a od 1. júla do konca roka maximálne 1000. „Na zápas, ktorý odohráme v júni môžu prísť majitelia permanentiek, reklamní partneri a sponzori klubu, samozrejme, realizačné tímy a obslužný personál,“ informuje predseda predstavenstva FK Pohronie Igor Rozenberg s tým, že na zápas, ktorý odohrá Áčko v júli bude v predaji aj 500 vstupeniek. Toto opatrenie má platiť do konca roka 2020. „Čakáme na bližšie usmernenie, či už zo strany hlavného hygienika SR alebo ÚLK, o ktorom budeme informovať,“ dodáva Rozenberg.

Majitelia permanentiek majú teda prednosť a môžu si domáce zápasy vychutnať priamo na štadióne. „Toto však nie je jediná výhoda, ktorú poskytneme permanentkárom. Tí majú predkupné právo na svoje miesto na ďalšiu sezónu, ale pripravujeme pre nich aj iné benefity, o ktorých budeme včas informovať,“ uzatvára predseda predstavenstva klubu.

Zdroj: Mesto ZH

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.