Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Seniorom v Janovej Lehote sa sponzori poskladali na dýchací prístroj

Dátum: 30.09.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 614
Seniorom v Janovej Lehote sa sponzori poskladali na dýchací prístroj

Pomáha im dýchať  pri respiračných ochoreniach rôzneho pôvodu.

"Vďaka Občianskemu združeniu Nádej seniorom sme  12.augusta  zakúpili nový dýchací prístroj – Kyslíkový koncentrátor DeVilbiss a Prstový pulzný oxymeter DV HBO-3000, čím sa podstatne zvýšil štandard kvality pre našich seniorov. Jedná sa o moderný kyslíkový koncentrátor s výkonným ionizátorom určeným pre dlhodobú domácu oxygenoterapiu, ako aj pre profesionálne využitie " informovala o tom štatutárka zariadenia DSS Nádej Božena Kováčová.

Terapia ionizovaným kyslíkom predstavuje krátkodobú aplikáciu ionizovaného kyslíka, ktorý má veľa pozitívnych biologických účinkov.

Užívaním dýchacieho prístroja boli potvrdené protizápalové účinky negatívne ionizovaného kyslíka, ktoré majú podstatný vplyv najmä pri respiračných ochoreniach, bez ohľadu na to, či majú bakteriálny alebo vírusový pôvod.

"Aj touto cestou chcem poďakovať  všetkým sponzorom Občianskeho združenia Nádej seniorom" povedala Božena Kováčová.DD_J.Lehota-dychaci_pristroj

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.