Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Navždy nás opustil prezident žiarskeho karate klubu

GALÉRIA
Dátum: 18.05.2023
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 708
3 min. čítania
Navždy nás opustil prezident žiarskeho karate klubu

Žiarsky karate klub zverejnil na sociálnej sieti smutnú správu.

Žiarsky karate klub zverejnil na sociálnej sieti smutnú správu:


"V dnešný upršaný májový deň, v obedňajších hodinách nás navždy opustil prezident klubu Ľubomír Striežovský st.

Za svojich 71 rokov života venoval viac ako jeho polovicu žiarskemu karate ( v klube začal v roku 1974 ako tajomník, pozn.redakcie). Najprv ako otec úspešného pretekára, neskôr ako prezident klubu.
Bol nie len prezidentom nášho klubu, ale aj jeho veľkou oporou a čo je najdôležitejšie: nadšeným podporovateľom a fanúšikom našich karatistov. Pokiaľ mu to zdravie dovolilo, nechýbal na žiadnom dôležitom turnaji, kde z tribúny fandil karatistom a s úsmevom na tvári sa vždy tešil z ich malých aj veľkých úspechov.
Prosím Vás, venujme mu spoločne tichú laskyplnú spomienku. "

 

S Ľubomírom Striežovským sa na sociálnej sieti rozlúčil aj primátor mesta Peter Antal, ktorý napísal:

" Iba pred chvíľou som sa dozvedel veľmi smutnú správu. Vo veku 71 rokov nás navždy opustil dlhoročný prezident nášho Karate klubu, p. Ľubomír Striežovský.
Žiarsky šport v ňom stratil človeka, ktorý sa viac ako polovicu svojho života venoval žiarskemu karate. Najskôr ako otec úspešného pretekára a neskôr ako prezident klubu. Jeho kolegovia, tréneri a zverenci v ňom mali veľkú oporu. Vždy, keď mu to zdravie dovolilo, nevynechal žiadny dôležitý turnaj, kde sa úprimne a od srdca tešil z veľkých, ale aj malých úspechov.
Počas jeho funkcie prezidenta členovia klubu vybojovali stovky titulov majstra republiky, na domácich aj medzinárodných turnajoch klub získal tisíce medailových umiestnení. Pod jeho vedením Karate klub fungoval ako výborný tím trénerov a cvičencov, čo sa ukazovalo nielen vo výborných súťažných výsledkoch, ale aj v celkovom fungovaní klubu, v ktorom cvičia deti od školského veku až po seniorov.
Za rok 2021 mesto Žiar nad Hronom udelilo tomuto mimoriadnemu človeku ocenenie za rozvoj karate v meste. Aj pri našich osobných stretnutiach na mňa vždy pôsobil ako láskavý a vždy usmiaty človek.
Vyjadrujem touto cestou úprimnú sústrasť jeho manželke, deťom a vnúčatám.
Česť jeho pamiatke! "

 

Posledná rozlúčka s Ľubomírom Striežovským bude v pondelok 22.mája o 13.00 hodine v Dome smútku na žiarskom cintoríne.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.