Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V nemocniciach AGEL sa môžu otestovať na koronavírus celé rodiny

Dátum: 08.08.2021
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 488
V nemocniciach AGEL sa môžu otestovať na koronavírus celé rodiny

Špeciálna akcia nemocnice, pri ktorej rodiny s deťmi za testy ušetria.

Chystáte sa na dovolenku, alebo sa vraciate z dovolenky aj s deťmi, a zatiaľ ste neboli zaočkovaný a potrebujete PCR test? Zároveň však nespĺňate indikačné kritéria na vyšetrenie hradené z verejného zdravotníctva? Zdravotnícka skupina AGEL ponúka novinku, možnosť dať sa otestovať v nemocniciach AGEL pre celé rodiny formou zvýhodneného rodinného balíka PCR testov zo slín, alebo PCR testom, realizovaným výterom z nosohltana a hltana.

Podstata nového produktu je jednoduchá. Pri objednaní na testovanie proti koronavírusu dvoch dospelých v rámci rodinného balíka sú PCR testy pre 2 deti zadarmo. Zľavu je možné uplatniť len v prípade, ak sa na testovanie prihlásia zároveň dvaja dospelí a zaregistrujú na testovanie aj dve deti vo veku 0 – 16 rokov. Cena pre rodiny s deťmi je napr. pre 2 dospelých plus 1 alebo 2 testované deti pre test PCR sliny v cene 109,80 €, čím rodina ušetrí až 109,80 €. Výhodné podmienky pre PCR odbery rodinných balíkov platia len v prípade, ak sa celá skupina objedná na jeden spoločný deň. Zľava 100% platí pre maximálne 2 deti vo veku od 0 do 16 rokov v sprievode 2 dospelých. Tento nový produkt nemocníc AGEL je možné využiť do 31.8.2021.

Na mieste testovania je potrebné sa preukázať dokladom o veku dieťaťa. Pri odbere vzoriek pre PCR testovanie dieťaťa je nutný zákonným zástupcom podpísaný informovaný súhlas s vyšetrením, pričom formulár je k dispozícii aj v procese online objednávky. Všetky výsledky PCR testov budú doručené štandardným spôsobom SMS alebo e-mailom dospelej osobe, ktorá zadá svoje údaje.

PCR test zo slín je rovnocenným s PCR testom s výterom z nosohltana a hrdla a pre mnohých je vhodnejšou alternatívou, ak im je klasický PCR test výterom z nosa či hrdla nepríjemný. Šetrný slinový PCR test je neinvazívna forma testovania na ochorenie COVID-19 v dostupnej cene 54,90 EUR pre samoplatcu. Pre jeho bezbolestné použitie je vhodný pre najmä pre deti, seniorov, citlivé osoby a ľudí s handikepom. V prípade negatívneho výsledku je potvrdenie o bezinfekčnosti doručené v anglickom, nemeckom a ruskom jazyku a obsahuje aj potrebný QR kód.

Výsledok vyšetrenia pacient dostane do 24 hodín od doručenia vzorky do laboratória.

 

Cena pre klasický PCR test výterom z nosohltana a hrdla je 49,90 EUR pre samoplatcu a PCR test zo slín je 54,90 EUR.

 

Záujemcovia sa musia objednať na www.agellab.sk

Odber vzoriek pre PCR testovanie je aktuálne dostupný na 11 miestach SR:

 

- AGEL Clinic Bratislava

- Nemocnica AGEL Bánovce

- Nemocnica AGEL Handlová

- Nemocnica AGEL Košice-Šaca

- Nemocnica AGEL Kežmarok

- Nemocnica AGEL Komárno

- Nemocnica AGEL Levoča

- Nemocnica AGEL Levice

- Fakultná nemocnica AGEL Skalica

- Nemocnica AGEL Zlaté Moravce

- Nemocnica AGEL Zvolen

 

Informácie poskytla Mgr. Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny AGEL SK.

Foto:ilustračné

PR

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.