Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Čo zaželal Peter Antal žiarskym učiteľom

Dátum: 28.03.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 501
Čo zaželal Peter Antal žiarskym učiteľom

28.marec Medinárodný deň učiteľov

Deň učiteľov sa oslavuje v deň narodenia pedagóga Jána Ámosa Komenského, učiteľa národov. Sviatok je oslavou práce všetkých pedagogických pracovníkov, ktorých práca je poslaním a zaslúžia si za svoje znalosti, trpezlivosť a obetu úctu a poďakovanie.

V tomto čase mesto organizovalo podujatie Učiteľ na JEDNOTKU, kde niekoľkým vybraným primátor Peter Antal odovzdal poďakovanie a kyticu. Všetkým však ďakoval za ich prácu pre mesto a najmä pre naše deti.

Tento rok sa podujatie kvôli koronavírusu nemôže uskutočniť a tak primátor poďakoval učiteľom aspoň na svojom facebookovom profile:

"Keďže je Deň učiteľov a naše podujatie Učiteľ na jednotku bolo kvôli hrozbe šíriaceho sa vírusu  zrušené, chcel by som sa touto cestou poďakovať všetkým učiteľom, nielen v našich žiarskych školách, ale na celom Slovensku. Učitelia, aj napriek tomu, že sa deťom nemôžu venovať osobne, pracujú s nimi na diaľku, prostredníctvom mailov či telefónov. Vymýšľajú úlohy, či celkovo systém, ako svojim žiakom vysvetliť učivo. Nie je to ľahké, keďže sme takúto situáciu ešte riešiť nemuseli. Verím však, že sa už čoskoro všetci stretnú v školských triedach aj osobne a že spolu všetko zvládneme. Ešte raz, učitelia, ďakujem za vašu prácu" napísal Peter Antal.

Fotka je z podujatia Učiteľ na Jednotku 2019, archív ATV

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.