Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Usaďte sa do pohodlnej novej sedačky a relaxujte

Dátum: 25.02.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 334
Usaďte sa do pohodlnej novej sedačky a relaxujte

Milujete luxus a pohodlie? Spojiť tieto dve veci v jednu sa dnes dá viacerými spôsobmi, no jedným z tých najlepších je, výber správnej rozkladacej pohovky.

Aj takýto doplnok vás môže dostať do správnej nálady a polohy, pretože má na to všetky predpoklady.

Samozrejme, ako všetko, aj tento kus nevyhnutného nábytku potrebuje precízny výber, založený na znalostiach dôležitých parametrov. A aby ste nič pri plánovanej kúpe nepodcenili, povieme vám, ktoré presne to sú.

Rozkladacia pohovka do obývacej izby

Krásna a pohodlná rozkladacia pohovka môže priniesť do obývacej izby nielen pohodlie, ale aj úplne zmeniť celý interiér. Internetový obchod Melli vám preto ponúka štýlové produkty, medzi ktorými si môžete pre seba nájsť to najlepšie riešenie. Ešte pred nákupom ale zvážte niektoré kroky.   Dôležitá je veľkosť, farba, materiál aj prevedenie. Zďaleka to nie je ale všetko.

Riešením môže byť rohová sedacia súprav na mieru

Pri výbere čalúneného nábytku sa zameriavajte nielen na dizajn výrobkov, ale aj na jeho technické vlastnosti. Existuje niekoľko hlavných druhov pohoviek:

  • Rovný gauč (štandardný dizajn).
  • Rohový model. Takéto výrobky môžu byť umiestnené v rohu miestnosti, čo šetrí miesto.
  • Modulárny. (na mieru) Svoje geometrické tvary, počet sedadiel, výšku sedadla a rozmery jednotlivých modulov si môžete nastaviť sami.

Vyberte si podľa svojich potrieb a tiež zvážte veľkosť obývacej izby. Pre malú miestnosť je vhodný uhlový dizajn alebo štandardný mini-model. Ak máte priestrannú izbu, potom bude modulárny systém vynikajúcim riešením, ktoré vám umožní používať jeho jednotlivé sekcie spoločne aj samostatne.

Hlavnou charakteristikou tohto nábytku obývacej izby by malo byť ale pohodlie, pretože je to ten najlepší priestor na odpočinok, relax a posedenie s priateľmi. Ak je váš priestor ale špecifický a originálne riešený, prispôsobte mu aj vašu sedačku. Najlepšie rohové sedacie súpravy z Bratislavy sa o vás v tomto smere určite postarajú.

Zdroj obrázka: Rommel Canlas/shutterstock.com

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.