Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Odpočty vodomerov sa začnú 4.mája

Dátum: 28.04.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 435
Odpočty vodomerov sa začnú 4.mája

Vodári žiadajú ľudí o pomoc

Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť, a.s. oznamuje občanom mesta, že od 4.5.2020 budú pracovníci spoločnosti realizovať odpočty vodomerov v našom meste.

Z dôvodu znižovania priameho kontaktu odčítačov s odberateľmi v záujme minimalizácie rizika šírenia vírusového ochorenia COVID-19, odčítači budú realizovať odpočet len u voľne prístupných vodomerov.

Žiadame preto občanov, aby pred uvedeným termínom odstránili všetky predmety z poklopov aj zo šácht, ktoré v zime slúžili k zatepleniu šachty, vyčerpali vodu zo šachty, pokiaľ je šachta zaplavená, a v dňoch realizácie odpočtov umožnili odčítačovi bezpečný voľný prístup k vodomeru, nechali otvorené brány a uviazali psov.

Ďalej žiadame občanov, ktorých vodomer nie je voľne prístupný k odpočtu, aby si stav vodomeru odčítali sami a odčítaný stav napísali na papier a umiestnili na viditeľnom mieste, aby sa zamedzilo priamemu kontaktu medzi odberateľom a odčítačom.

Na odberných miestach, kde vodomer nebude sprístupnený k vykonaniu odpočtu a odberateľ neodčíta stav vodomeru vopred, odčítač zanechá odčítací lístok, na ktorom budú uvedené telefónne čísla a e-mail adresy, kde bude možné nahlásiť stav vodomeru.

Tieto opatrenia boli prijaté v záujme odberateľov aj zamestnancov spoločnosti.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.