Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Polícia zadržala šiestich vodičov, boli pod vplyvom drog

Dátum: 17.05.2021
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 570
Polícia zadržala šiestich vodičov, boli pod vplyvom drog

.

DROGY U VODIČOV, OPITÍ VODIČI, AJ PRECHOVÁVANIE DROG, TO VŠETKO PRINIESLA AKCIA ZAMERANÁ NA DROGY, LEN V PRIEBEHU NIEKOĽKÝCH HODÍN 

Výborná spolupráca policajtov kriminálnej polície v Žiari nad Hronom, obvodných oddelení zo Žiaru, Žarnovice, Kremnice, PMJ a KDI opäť priniesla svoje ovocie!

V piatok popoludní policajti vyrazili do okresov Banská Štiavnica, Žarnovica a Žiar nad Hronom, kde ich hlavným cieľom boli drogy.

Počas niekoľkých hodín odhalili šiestich vodičov, ktorí šoférovali pod vplyvom drog, cestu skrížili dvom opitým vodičom a prekvapili aj dvoch mužov, ktorí prechovávali kryštalickú látku.

V odobratom biologickom materiáli šiestich vodičov bola preukázaná prítomnosť THC, amfetamínu, metamfetamínu, ale aj extázy. U 27-ročného vodiča zo Žiaru nad Hronom boli dokonca zistené všetky tieto látky súčasne...

Krátko pred 16. hodinou bol v Banskej Štiavnici zastavený a kontrolovaný 40-ročný muž, ktorý pri dychovej skúške “nafúkal” až 2,06 promile alkoholu! Ďalší, 51-ročný Banskoštiavničan 0,75!

V Žiari nad Hronom zaistili policajti u 27-ročného Žiarčana papierovú skladačku a zatavenú striekačku s bielou kryštalickou látkou. Krátko po 16. hodine kontrolovali žiarski kriminalisti 27-ročného Banskoštiavničana, u ktorého rovnako zaistili zatavenú striekačku s kryštalickou látkou.

Keďže sa toto všetko podarilo odhaliť policajtom v uliciach žiarskeho policajného okresu len za niekoľko hodín, dokazuje to, že takéto akcie majú význam a určite táto nebola posledná.

KR PZ BB

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.