Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dvaja členovia vedenia FK Pohronie sa vzdali funkcií

Dátum: 23.09.2021
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 972
Dvaja členovia vedenia FK Pohronie sa vzdali funkcií

Klub o tom informoval na svojej stránke.

Dvaja členovia predstavenstva FK Pohronie, Bohumil Glezgo a Jozef Urblík, rezignovali na svoje funkcie vo vedení klubu. Na základe tohto rozhodnutia sa nebudú ďalej podieľať na riadení klubu, alebo vykonávať akékoľvek funkcie spojené s klubom FK Pohronie. Spoločnosti skupiny Remeslo, hlavného partnera klubu, ktoré obaja bývalí členovia predstavenstva reprezentujú, ostávajú aj naďalej partnermi klubu FK Pohronie.

Ostatných členov vedenia klubu uvedené rozhodnutie prekvapilo, ale rešpektujú ho v plnom rozsahu. Za vedenie klubu sa vyjadril primátor mesta Žiar nad Hronom, Peter Antal:

„Rozhodnutím pána Glezga som ostal zaskočený, na druhej strane to rešpektujem. Aktuálne teda budeme pracovať na zmene vlastníckych štruktúr. Pánom Glezgovi a Urblíkovi chcem v mene celého klubu poďakovať za všetko, čo dodnes pre futbal v našom meste a regióne urobili. Špeciálne Bohušovi Glezgovi, ktorý vybudoval z malého obecného klubu v Dolnej Ždani, hrajúceho najnižšiu súťaž, druholigový klub a po fúzii s FK Žiar nad Hronom a vzniku FK Pohronie, ako hlavný ekonomický partner a člen predstavenstva klubu, sa aj osobne podieľal na postupe a neskôr udržaní sa klubu vo Fortuna lige. Považujem ho za jednu z najväčších osobností športu v našom regióne. Verím, že spolupráca, len na inej úrovni, bude pokračovať aj naďalej.“

Informáciu zverejnil klub na svojom webovom sídle.

Foto: FK Pohronie

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.