Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Virtuálne športy - nová dimenzia online tipovania

Dátum: 25.03.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 684
Virtuálne športy - nová dimenzia online tipovania

Virtuálne športy sú alternatíva športového tipovania športov.

Všetky zápasy a  preteky sú generované softvérom, a preto ich najväčšou výhodou je rýchlosť. Jednotlivé zápasy či preteky sa hrajú spravidla každé 2 minúty a stavený tiket je vyhodnotený ihneď po skončení zápasu. Podobne ako pri športovom tipovaní, tak aj pri virtuálnych hrách sú výsledky dostupné priamo na tikete a to 48 hodín od skončenia zápasu či preteku.

 

Ako tipovať virtuálne hry?

Stávky na virtuálne hry sú veľmi podobné resp. identické ako pri športovom tipovaní.DOXXbet ponúka virtuálny futbal, basketbal, tenis a ďalej dostihy konípsov. Pri klasických športoch ako virtuálny futbal, basketbal a tenis sa dá tipovať na víťaza zápasu, počty gólov, bodov, gemov, hendikepy, presné výsledky a pod. Pri pretekoch koní a psov sú to stávky na jednotlivé poradia. Ďalšou výhodou virtuálnych hier je, že každý zápas, závod či pretek má svoj prenos a dá sa pohodlne sledovať na obrazovke počítača či v mobile. Ak sa viacero zápasov hrá v rovnakom čase, jednotlivé prenosy sa dajú prepínať medzi sebou. Okrem toho všetky bonusy, ktoré sa týkajú športového tipovania platia aj pre virtuálne hry. Jedinou nevýhodou virtuálnych hier je, že sa nedajú kombinovať so športovými stávkami.

 

Kurzy na virtuálne hry

Vo virtuálnych hrách sú takisto mužstvá, hráči či závodníci kategorizovaní v tabuľke podľa výkonnosti. Z toho teda vyplýva aj tvorenie kurzov podľa takého kľúča, že najsilnejšie tímy majú najnižší kurz a naopak. Kurz sa dá navýšiť kombináciami viacerých zápasov na tikete, čo DOXXbet umožňuje ako jedna z mála stávkových kancelárii na Slovensku. V každom virtuálnom športe sa teda dá natipovať viacero zápasov na jeden tiket, na ktorom sa potom dá vyhrať oveľa väčšia suma.

 

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie môže prinášať zdravotné riziká.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.