Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Sezóna skialpu je v plnom prúde: Vieme, ktorá značka vás posunie na iný level!

Dátum: 07.02.2022
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 432
Sezóna skialpu je v plnom prúde: Vieme, ktorá značka vás posunie na iný level!

Váhate, ktoré lyže sú tie naj? Predajca športových potrieb a oblečenia Belda Sport odporúča značku Black Crows!

Ako sa zorientovať v jej možnostiach?

Skialpinizmus, skitouring a freetouring patria medzi najobľúbenejšie zimné aktivity. Ak si chcete zabezpečiť špičkový zážitok, mali by ste siahnuť po obľúbenej značke Black crows, konkrétne po rade Freebird, ktorý ponúka odľahčené lyže pre skialp, skitouring a freetouring. Freebird je odľahčená verzia klasických lyží určených na zjazdovky, ktorá ponúka výborné stúpacie vlastnosti ako aj prvotriedny zjazdársky zážitok.

Pre tých, ktorý hľadajú vyvážený pomer výstup-zjazd sú ideálne modely Ova Freebird, Orb Freebird alebo Camox Freebird

Za výborne ovládateľné a mäkké lyže, vhodné pre všetkých sa považujú Ova freebird. Svojou šírkou 85 mm a váhou len 2200g/pár sadnú ako uliate najmä začiatočníkom a nežnejšiemu pohlaviu. 

Orb freebird sú univerzálnou verziou s perfektnou ovládateľnosťou. Šírkou 90mm, váhou 2700g/pár a dlhšou aktívnou hranou si skvelo užijete Tatranské žlaby ale aj dlhé prechody Haute Route. Tie musíte mať!

Aj model Camox freebird je zásahom do čierneho – univerzálne lyže so šírkou 96 mm a len 2900g, ktoré zvládnu excelentne zjazdovku, túru a tiež prašan vďaka ušľachtilej trojici - drevo paulownia, karbon a titanal. najmä na túry. Vedeli ste, že ide o bestseller značky, ktorý si môžete zadovážiť až v šiestich dĺžkach?

Obr2

 

Kde si zaobstarať lyže na skialp?

 

Ak sme vás presvedčili, že značka Black Crows patrí v rámci skialpinizmu medzi top výrobcov, neváhajte a navštívte web belda.sk prípadne zamierte do kamennej predajne Belda Sport v OC Centro Nitre a vyberte si konkrétne lyže podľa vašich preferencií. Pri zakúpení lyží Black Crows dostanete navyše kurz zadarmo, na výber budete mať lavínový, skialpový alebo freeride kurz v hodnote 65 eur.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.