Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Fašiangovú zábavu si Žiarčania užijú doma v obývačke

Dátum: 08.02.2021
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 704
Fašiangovú zábavu si Žiarčania užijú doma v obývačke

Netradičný nápad je od Janka Kulicha.

Aj keď sa to nezdá, práve prežívame fašiangové obdobie.

Čas ľudových zábav, karnevalov, plesov a bálov sa každý rok začína hneď po Troch kráľoch, teda 7.januára. Fašiangové obdobie trvá až do Popolcovej stredy, ktorá v tomto roku pripadá 16.februára.

Tento rok sú však všetky hromadné fašiangové podujatia zakázané a tak dramaturg Mestského kultúrneho centra Janko Kulich prichádza s gaučovou alternatívou.

"Bolo by tak jednoduché nerobiť nič a len sa sťažovať. Ale to my nechceme. Neustále premýšľame ako sa k vám dostať a potešiť vás. Vieme, že nás potrebujete, že potrebujete aspoň trošku zábavy a úsmevov. Preto prichádzame s "absurdnou" gaučovou alternatívou obľúbenej veselice! A ak patríte medzi jej pravidelných divákov, buďte tu s nami v piatok a zahráme aj podľa vášho gusta" pozýva ľudí na koncert autor nápadu a organizátor Janko Kulich.

V spolupraci s hudobnou skupinou Duo Band pripravili live stream na stránke www.facebook.com/ceckozh

Koncert bude už  tento piatok od 18.00 do 20.00 hodiny. Hrať budú aj na želanie.

 

Kto sú DUO Band?

Janko Žiak a Roderik Weissabelsa, ktorí sa  stretli v auguste 2013 a ako hovoria spojil ich osud. Páčila sa im rovnaká hudba  a najmä si "sadli" ako ľudia. O tej doby neprestajne cvičia  a hlavne hrajú.  Aj keď spolu hrajú iba niekoľko rokov, každý z nich má za sebou pôsobenie v iných hudobných zoskupeniach.

 DUO_Band1e

Foto: archív DUO Band

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.