Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Stolným tenistom sa podarilo priviesť do Žiaru zlato z Majstrovstiev Slovenska

GALÉRIA
Dátum: 30.05.2022
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 498
Stolným tenistom sa podarilo priviesť do Žiaru zlato z Majstrovstiev Slovenska

Kto ju do Žiaru priniesol?

Prezident stolnotenisového klubu MŠK Žiar nad Hronom Jozef Barniak nás informoval, že sa klubu podarilo rozšíriť zbierku zlatých medailí z Majstrovstiev SR.
 
"O tento cenný úspech sa dnes v Bratislave pričinila hráčka nášho stolnotenisového klubu Martina Hrabajová v štvorhre mladších žiačok. Spolu s Melániou Stolarčíkovou z Novej Vsi postupne v pavúku zdolali všetky súperky, ktoré sa im postavili do cesty. V štvrťfinále zvíťazili nad dvojicou Sedlická-B. Guasardo 3:0, v semifinále si potom poradili s druhým nasadeným párom Kolesárová - L. Guasardo 3:1. Vo finále ich čakala zohratá dvojica  dievčat z Topoľčian Ondrušová - Čižláková, ktoré boli na turnaji najvyššie nasadeným párom. Naša novovytvorená dvojica si však na turnaji sadla a dobre zvolenou taktikou zlomili aj poslednú prekážku k  zlatej medaile. Po tuhom boji zvíťazili Maťa s Melániou 3:1 a mohli sa tak tešiť zo zlatých medailí a vytúženého titulu Majsteriek SR 2022" neskrýval radosť Jozef Barniak.
 
Ukončením Majstrovstiev SR 2022 sa však  stolnotenisová sezóna 2021/2022 ešte nekončí. Linda Majerčíková bola nominovaná ako náhradníčka na júlové ME dorasteniek v Belehrade a absolvuje spolu s ostatnými nominovanými reprezentantkami v júni 3 týždňové sústredenia v Senci, Havířove a záverečné v hale SSTZ v Bratislave. Patrik Hrabaj sa s Maťkou Hrabajovou zúčastnia mnedzinárodného turnaja v Prahe, kde sa Linde minulý rok podarilo zvíťaziť. Držíme všetkým reprezentantom nášho klubu palce a budeme radi keď sa im sezóna predĺži čo najviac.
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.