Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Na žiarskom sídlisku niekto rozhadzal salámu napichanú klincami

Dátum: 05.10.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 277
Na žiarskom sídlisku niekto rozhadzal salámu napichanú klincami

Psíčkari, dávajte pozor.

Obyvateľka sídliska Centrum upozornila primátora mesta Petra Antala na nebezpečenstvo, ktoré hrozí psom alebo iným domácim miláčikom pri prechádzke vonku. Pri venčení jej psík začal jesť niečo čo našiel na zemi, majiteľka si to našťastie všimla a vytiahla mu z úst kus salámy. Zistila, že saláma je pre jej psíka nebezpečná a život ohrozujúca. O svojom zážitku informovala aj primátora Petra Antala, ktorý sa k situácií vyjadril na sociálnej sieti:
 
"Upozorňujem obyvateľov Hviezdoslavovej ulice, aby si pri venčení svojich štvornohých miláčikov dali pozor. Jedna obyvateľka nás upozornila, že svojmu psíkovi vytiahla z papule salámu, v ktorej boli napichané klince. Ja nielen ako primátor, ale aj ako milovník zvierat takéto správanie odsudzujem! Verím, že toto bol ojedinelý prípad, ktorý sa už nebude opakovať. Najmä zvýšte opatrnosť v okolí domov 275 a 277. Pravdaže podávam trestné oznámenie zatiaľ na neznameho páchateľa."

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.