Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Žiarčan Lukáš Ungvarský juniorský majster Slovenska v cestnej cyklistike

Dátum: 17.08.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 1010
Žiarčan Lukáš Ungvarský juniorský majster Slovenska v cestnej cyklistike

Gratulujeme...

V nedeľu 16.augusta sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska v cestnej cyklistike v okolí Bánoviec nad Bebravou. Na juniorov čakala porcia 114km na okruhu:

Podlužany-Dežerice-Bobot-Motešice- Krásna Ves a späť do Podlužian.

C2

Počas celých pretekov sa vytvorilo niekoľko únikov, do cieľa však nevydržal ani jeden. Rýchlostný priemer pretekov bol 44km/h. V záverečnom špurte mal najviac síl náš pretekár Lukáš UNGVARSKÝ MŠK CK Žiar nad Hronom, ktorý sa stal novým majstrom Slovenska v kategórii juniorov. Druhé miesto obsadil T.Vančo ŠKC Dubnica a tretí skončil M.Svrček CYS Akadémia Petra Sagana- víťaz štvrtkovej časovky jednotlivcov. Na výbornom 5.mieste došpurtoval náš druhý zástupca Jakub Vlčák MŠK CK Žiar nad Hronom a zavŕšil tak vynikajúci výsledok na domácom šampionáte.

C3

Už od 20 – 22.augusta čaká spoločný národný šampionát aj naše juniorky S.Záhorcovú a V.Zelinovú v Mladej Boleslavi. Vo štvrtok o 14:00hod je na programe časovka jednotlivcov na 11km a v sobotu 22.augusta o 9:00hod je naplánovaný spoločný štart žien a junioriek zo Slovenska a Čiech na 86km a nastúpajú 1150 výškových metrov.

C4

Po skončení šampionátu odlieta juniorská reprezentantka  Simona Záhorcová MŠK CK Žiar nad Hronom, na „MAJSTROVSTVÁ EURÓPY do PLOUAY, FRA „ kde bude štartovať v cestných pretekoch jednotlivcov.

C5

Držíme palce...

Zdroj CKMŠK ZH

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.