Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Máte radi futbal?

Dátum: 27.02.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 389
Máte radi futbal?

Futbal je kolektívna hra a patrí k najpopulárnejším športom na svete.

Podľa Wikipédie robila Medzinárodná futbalová federácia FIFA prieskum, v ktorom sa potvrdilo, že futbal sa hrá v neuveriteľných 220 krajinách sveta. Až 300 miliónov ľudí na svete sa pravidelne venuje futbalu, čo nie je malé číslo.

Medzi najkvalitnejšie futbalové ligy neradíme len anglickú ligu, španielsku ligu, či taliansku ligu. Veľký záujem je aj u juhoamerickú Copa Libertadores, u nás známu pod názvom Pohár Osloboditeľov.

 

Ak máte radi futbal, vyskúšajte tipovanie výsledkov futbalových zápasov.

 

Slovenská futbalová liga

 

Slovenská futbalová liga zahraničným ligám nemôže konkurovať, avšak neznamená to, že na Slovensku nemáme dobré futbalové tímy, ktoré vychovávajú mnohé talenty. Jedným z týchto klubov je MŠK Žilina, o ktorej sa v posledných týždňoch hovorilo v spojení s mladým Róbertom Boženíkom, ktorý prestúpil z tohto klubu do holandskej ligy, konkrétne do Feyenoord Rotterdam.

Okrem Žiliny nemôžeme zabudnúť nespomenúť Slovan Bratislava, Spartak Trnava, či FK DAC 1904 Dunajská Streda.

 

Ak ale preferujete skôr zahraničné ligy, vyskúšajte tipovanie futbalových zápasov. Mnohé stávkové kancelárie ponúkajú možnosť staviť si na rôzne futbalové tímy európskych líg, nielen na tie najznámejšie.

 

Tipujte výsledky futbalových tímov, ktoré dobre poznáte

 

Ak chcete zvýšiť svoju šancu na výhru, tipujte výsledky zápasov tých tímov, ktoré pravidelne sledujete. Vyššiu šancu tipnúť si správne vám zabezpečí pravidelné sledovanie zápasov konkrétnych futbalových klubov. Keď budete vedieť, akú formu majú tímy, ako sa darí jednotlivým hráčom, budete vedieť odhadnúť víťaza konkrétneho zápasu. Keď budete mať prehľad, máte vyššiu šancu na úspech.

 

Viaceré stávkové spoločnosti potvrdzujú, že najväčší záujem o tipovanie futbalových zápasov je hlavne na Ligu Majstrov. Stávky na Ligu majstrov neustále pribúdajú. Veď aby nie, sú to zápasy tých najlepších tímov európskych futbalových líg!

 

Fanúšikovia futbalových tímov, vyskúšajte online tipovanie futbalových zápasov napríklad v DOXXbete. Táto stávková spoločnosť funguje už od roku 1990 a počet nových spokojných tipérov každým rokom rastie.

 

Zdroj obrázka: Eugene Onischenko/Shutterstock.com

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.