Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Týchto 14 tímov bude variť guláš na Beer feste

Dátum: 22.08.2019
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 1202
Týchto 14 tímov bude variť guláš na Beer feste

V sobotu 24. augusta sa Park Štefana Moysesa opäť zaplní milovníkmi kvalitného piva. Predstaví sa žiarsky predajca kvalitného českého piva - Plzenská piváreň. Prídu aj z pivovaru zo Žiliny, Nitry či českého Rakovníka.

 

Súčasťou Beer festu je aj obľúbená súťaž vo varení kotlíkového guláša. Keďže ho začínajú variť už o 10- tej bude uvarený už o 14- tej hodine. Najlepší guláš bude vyberať porota v zložení:

Peter Bališ, známy žiarsky guláš majster, ktorý varí ročne viac ako 1000 litrov gulášu, kuchárka Ľubica Tulipánová a tak ako každý rok aj na tomto siedmom ročníku bude  porota doplnená o diváka Beer festu.

Tento rok by malo súťažiť štrnásť tímov:  Mesto Žiar nad Hronom, Mesto Svitavy, Žiarski poslanci, Autoškola Luto, Nemocnica, Slovalco, Plzenská, Mendosino, Handlovskí vlci, Sitňan, Rybári, Tubapack, Kinka salón, Gymnázium ZH

Okrem toho čakajú na vás pivné špeciály z domácich remeselných pivovarov, desiatky obľúbených pív, grilovanie pstruhov, nafukovacia šmýkala pre deti a zábavné pivné súťaže s moderátorom
Radom Černákom. Do spevu i tancu zahrá vynikajúca country skupina Country limit club z Prievidze a obľúbený Rádius.

Program:

10:00 h: ŽHAVENIE KOTLÍN, začiatok súťaže vo varení gulášu

11:00 - 14:00 h: COUNTRY LIMIT CLUB, vystúpenia country skupiny

14:00 h: KOŠTOVKA GULÁŠOV, vyhodnotenie súťaže vo varení gulášu

15:00 - 20:00 h: RÁDIUS, vystúpenia obľúbenej skupiny

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.