Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Algeziologická ambulancia v žiarskej nemocnici prijíma nových pacientov

GALÉRIA
Dátum: 17.08.2022
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 793
Algeziologická ambulancia v žiarskej nemocnici prijíma nových pacientov

Ambulancia sa zaoberá diagnostikou a liečbou chronickej bolesti.

Algeziologická ambulancia v Nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom sa zaoberá diagnostikou a liečbou chronickej nádorovej a nenádorovej bolesti farmakologickou liečbou a nefarmakologickými postupmi. Venujú sa v nej liečbe pacientov, ktorí trpia chronickou nádorovou bolesťou všetkých typov, chronickými bolesťami pohybového aparátu, chronickými pooperačnými a poúrazovými bolesťami, postherpetickými a inými chronickými neuropatickými bolesťami, komplexným regionálnym bolestivým syndrómom, rôznymi terapeutickými neovplyvniteľnými bolestivými stavmi ortopedického, neurologického, reumatologického alebo iného pôvodu.

 

Objednať sa môžu pacienti, ktorí už majú diagnostikovaný pôvod bolesti, čiže už prešli diagnostickým procesom u obvodného lekára alebo príslušného špecialistu (neurológ, ortopéd, reumatológ, onkológ), a tí pacienti, ktorí už absolvovali diagnostiku, či liečbu bolesti na inom algeziologickom pracovisku. Na vyšetrenie je potrebné sa objednať vopred na tel. čísle 045/6709 950 alebo osobne v ambulancii: v utorok a vo štvrtok v čase od 7.00 hod. do 15.30 hod. Ambulancia sa nachádza na 1. poschodí budovy polikliniky na ul. Sládkovičova 11, Žiar nad Hronom.

Redakciu ATV informovala Bianka Krejčíová, PR špecialistka ProCare, a.s., Svet zdravia, a.s.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.