Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ako si vybrať na dovolenku perfektné plavky

Dátum: 24.06.2021
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 348
Ako si vybrať na dovolenku perfektné plavky

Výber plaviek je rovnako nekonečný ako voda v modrom oceáne. Aby ste zistili, ako si na blížiacu sa dovolenku zvoliť tie najlepšie plavky, musíte venovať pozornosť trom dôležitým detailom.

  1. materiál a kvalita plaviek;
  2. vlastnosti vašej postavy;
  3. druh plaviek a módne trendy.

Poďme sa na všetko pozrieť podrobnejšie.

Materiál a kvalita plaviek

Moderné plavky sú známe svojou rozmanitosťou zloženia. Aj keď uprednostňujete čisto prírodné látky, pri plavkách to len tak ľahko nepôjde, pretože ich odolnosť a elasticitu zaisťujú aj určité zmesi syntetických vlákien.

Tento pomer si vždy všímajte na štítku. Nie vždy je ich prítomnosť na škodu, pretože zaručujú menšiu intenzitu vyblednutia na slnku, vzdušnosť pokožky, spomínanú pružnosť, ktorá je u najlepších dámskych plaviek dôležitá, pretože musia priliehať k telu.

Typ postavy

Na základe charakteristík ženskej aj mužskej postavy správne vybrané plavky nenápadne skryjú chyby a úhľadne zdôraznia výhody.

Aj tu určite záleží od spomínaných materiálov a pohodlného nosenia. Výber moderných pánskych plaviek tak zložitý nie je. U žien treba dávať pozor na určité partie tela, ktoré nie sú vždy ideálne do konkrétnych strihov.

Rozhodne nepodceňujte ani ich veľkosť a farebné prevedenie, ktoré treba zohľadniť s odtieňom pokožky. A samozrejme, nie všetky ženy sa cítia dobre v dvojdielnych modeloch, to si ale musí každý zvážiť sám.

Dvojdielne dámske plavky uľahčujú prispôsobenie vlastností postavy vďaka možnosti nákupu vrchných a spodných častí rôznych veľkostí a farieb.

Jednodielne plavky nie sú pri type postavy tak náročné a dokážu postavu nielen opticky vytvarovať, ale mnohé nedostatky veľmi dobre skryť.

Prispôsobiť sa obrovským sortimentom aktuálnym módnym trendom nie je najmenší problém. Nezabudnite pri výbere plaviek aj na opaľovacie krémy s ochranným faktorom a spokojnosť bude maximálna a telo v plavkách dokonalé.

Zdroj obrázka: Shutterstock.com

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.