Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Žiarska nemocnica oceňovala lekárov

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 02.04.2021
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 1264
Žiarska nemocnica oceňovala lekárov

Za prácu im poďakoval riaditeľ Ivan Mokrý.

V Nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica si pripomínajú Deň lekárov, ktorý je 30. marca. Riaditeľ nemocnice Ivan Mokrý pri tejto príležitosti poďakoval za každodennú náročnú prácu lekárom oboch nemocníc i lekárom polikliniky ProCare v Žiari nad Hronom.

„Som hrdý na to, že na našich pracoviskách pracuje mnoho výnimočných lekárok a lekárov, ktorí vkladajú do svojej práce srdce. Ďakujem im za energiu a čas, ktorú venujú pacientom. Zaslúžia si našu úctu,“ uviedol.

Pri tejto príležitosti riaditeľ nemocnice odovzdal desiatkam lekárov nemocníc a polikliniky malú pozornosť a odznak – červený karafiát, ktorý je symbolom tohto dňa.

Nemocnica taktiež započala novú tradíciu - ocenila najdlhšie slúžiacich kolegov a tých, ktorí dosiahli za obdobie posledného roka svoje okrúhle pracovné jubileum. Už viac ako 40 rokov sa o pacientov v žiarskej nemocnici stará MUDr. Peter Benický, ktorý pôsobí na pracovisku funkčnej diagnostiky ako vedúci lekár. Okrúhle dvadsiate pracovné výročie oslavuje tento rok MUDr. Bronislava Berndtová, ktorá pôsobí na neurologickom oddelení žiarskej nemocnice. V nemocnici v Banskej Štiavnici zase pôsobí už dokonca vyše 50 rokov MUDr. Mikuláš Nagy, aktuálne ako vedúci lekár fyziatricko-rehabilitačného oddelenia.

Deň lekárov si pripomínali v celej sieti nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare. Celkovo ocenili 123 lekárov v 27 entitách vrátane troch lekárov Pracovnej zdravotnej služby. Najviac ocenených bolo medzi lekármi pôsobiacimi v sieti vyše 40 rokov. V ProCare a Svet zdravia však pracuje aj šesť lekárov, ktorí sa starajú v nemocnici o pacientov už viac ako 50 rokov!

 

O stretnutí redakciu informovala Jana Fedáková, komunikačná špecialistka sieť nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.