Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prečo si zaobstarať domácu vírivku?

Dátum: 25.03.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 912
Prečo si zaobstarať domácu vírivku?

Ste unavení a trápi vás stres a depresie?

V dôsledku návalu povinností sa toho vie „nakopiť“ naozaj veľa, no pre krátkosť času nestíhame a všetko sa potom prejavuje na našej psychike a osobnej vyrovnanosti. Našťastie je tu riešenie. Zaobstarať si domov vírivku.

Po mnohých rokoch výskumu totiž dospeli odborníci na celom svete k záveru, že hydromasáž má množstvo úžasných výhod, ktoré majú priaznivý vplyv na celé ľudské telo. O tých najdôležitejších si teraz niečo povieme.

Hydromasáž znižuje účinky stresu

Až 99 % návštev terapeuta predstavujú sťažnosti pacientov na bolesti hlavy, chrbta, namáhania očí, zlej koncentrácie, podráždenia, vysoký krvný tlak, depresia, ochorenie srdca atď. Všetko spojené s následkom stresu. Znížiť negatívne dopady jeho vplyvu môžete špeciálnou masážou.

Masáž má obrovský vplyv na nervový parasympatický systém, neutralizuje negatívne účinky stresu, uvoľňuje svalové napätie, obnovuje normálne fungovanie srdca, normalizuje krvný tlak a krvný obeh.

Masáž tiež pomáha uvedomiť si vlastné telo a podvedome kontrolovať stres. Hydromasáž v sprche alebo špeciálnej vírivke posilňuje aj imunitný systém.

Hydromasáž v sprche alebo vo vírivke zjemňuje pokožku

Slnko, smog, zlá výživa a prirodzený proces starnutia ovplyvňujú vašu pokožku, vďaka čomu je suchšia a vráskavá. Masáž rozširuje krvné kapiláry v pokožke, zvyšuje absorpčnú kapacitu pokožky pri redukcii látok a urýchľuje elimináciu škodlivých toxínov.

Dobrý krvný obeh pomáha udržiavať pokožku hydratovanú a zlepšuje jej celkovú štruktúru. Takže naozaj dobrý dôvod, prečo si domov kúpiť akrylátovú vírivku.

Vírivka a hydromásáž v nej pomáha aj pri žilovej nedostatočnosti. Ak máte krehké cievy, kŕčové žily a zlomeniny - kúpanie vo vírivke bude mať preventívne a terapeutické účinky na vaše telo. Čo je nakoniec hlavný dôvod, prečo sa po úrazoch alebo vážnych ochoreniach predpisujú lekármi  kúpele.

Vírivka vám pomôže aj v boji proti celulitíde, zlepší krvný obeh, prispieva k obnove a zlepšeniu funkcie nadobličiek a štítnej žľazy. Maximálny účinok hydromasážnych procedúr sa dosahuje častou zmenou sily masážnych trysiek, ako aj zmenou teploty vody. A tiež pri použití koncentrovanej morskej soli a éterických olejov.

Najlepšie ale urobíte, ak sa o pozitívnych vlastnostiach vírivky presvedčíte sami a objednáte si ju priamo domov.

Zdroj obrázka: Pitchyfoto/shutterstock.com

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.