Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

4 tajomstvá perfektnej kúpeľne

Dátum: 26.02.2020
Autor: Info Žiar nad Hronom
Počet videní: 619
4 tajomstvá perfektnej kúpeľne

Čo je to perfektná kúpeľňa? Miesto, kde svoj deň začíname aj končíme? Miesto, kde sa správne naladíme a získame na celý deň potrebné množstvo energie?

Všetko je správne, avšak na vytvorenie týchto podmienok potrebujeme vhodné vybavenie.

Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo nám trh dnes v tomto smere ponúka.

Útulné kúpeľňové doplnky

Pri vytváraní útulnosti v miestnosti záleží na každej maličkosti - ľahké, sotva viditeľné dotyky sú presne tie potrebné detaily pre jedinečnú atmosféru v miestnosti, o ktorých hovoríme. Harmonicky vybrané doplnky v kúpeľni alebo luxusnom sprchovom kúte vám preto pomôžu vytvoriť útulnosť najlepšie. Ktoré presne to sú?

  1. podlahové rohože - v každej miestnosti nadýchaný a mäkký koberec akejkoľvek veľkosti automaticky zvýši pohodlie. V kúpeľni s prevahou chladných materiálov a odtieňov je preto koberec nevyhnutným ostrovom tepla a hebkosti;
  2. osušky - po kúpeli alebo sprche je zabalenie sa do veľkého a teplého uteráka veľkým potešením! Preto musíte pristupovať k výberu tohto príslušenstva so zodpovednosťou. Okrem toho sa kvalitné uteráky v kúpeľni prispôsobené farbe interiéru môžu stať samostatným prízvukom v celom jej dizajne;
  3. arómy - príjemná vôňa je nevyhnutnou vlastnosťou útulnosti, zvýšiť ju môžu špeciálne rozptyľovače - príchute alebo vonné sviečky.
  4. vešiak na uteráky - nie je potrebné vyberať štandardné kovové vešiaky so studeným leskom - originálne a svetlé háčiky na uteráky v kúpeľni sa stanú štýlovým doplnkom a nezvyčajným prízvukom, ktorý dopĺňa útulnosť miestnosti;

Nebojte sa vo svojej novej kúpeľni experimentovať, avšak vzhľadom na menšie plochy, to s doplnkami príliš nepreháňajte. Ich veľké množstvo môže priestor kúpeľne opticky zmenšiť a využitie nového závesného wc alebo umývadla znemožniť.

Zdroj obrázka: zstock/shutterstock.com

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.